Skoči na glavno vsebino

Ponovno odprtje vrtca

Spoštovani starši,

vrtci se bodo začeli postopno odpirati s ponedeljkom, 18. 5. 2020. Delo bo organizirano na podlagi priporočil Ministrstva RS za izobraževanje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Zavoda RS za šolstvo.

Da lahko pripravimo vse potrebno, potrebujemo podatke o številu otrok, ki se bodo 18. 5. vrnili v vrtec in čas njihovega bivanja v vrtcu. Prosimo vas, da za vsakega otroka, ki se bo v vrtec vključil v času od 18. 5. do 29. 5. 2020, izpolnite Obvestilo o otrokovi vključitvi v vrtec (priloga), ki nam ga posredujete na e-naslov vrtec.ilir-bistrica@guest.arnes.si do torka, 12. 5. 2020 do 15.ure. Podatke o številu prijavljenih otrok moramo vrtci sporočiti tudi na pristojno ministrstvo.

Če ima vaš otrok kakršnekoli zdravstvene posebnosti, si preberite dokument Zdravstvene omejitve za otroke za vrnitev v vrtec (priloga) in se o morebitnem prihodu posvetujte z otrokovim pediatrom. Razmislite tudi o ustrezni zaščiti starejših ali imunsko šibkejših članov gospodinjstva.

Na dan prihoda otroka v vrtec morate s seboj prinesti in oddati izpolnjeno Izjavo staršev pred vstopom otroka v vrtec (priloga).

Po dvomesečni prekinitvi bo ponovna vključitev v vrtec za otroke pomenila novo spremembo, pri kateri jim lahko pomagamo vzgojitelji in starši.

Natančna navodila za prihode in odhode v vrtec, zaščitne ukrepe in protokole delovanja bomo objavili proti koncu naslednjega tedna na spletni strani vrtca.

Lep pozdrav, Ingrid Fatur, ravnateljica

Obvestilo o otrokovi vključitvi v vrtec

Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec

Zdravstvene omejitve za otroke za vrnitev v vrtec

Dostopnost