Skoči na glavno vsebino

Opisi skupin

Srnice

Skupino SRNICE obiskuje 13 radovednih, igrivih in včasih malo nagajivih otrok. V skupini je trenutno 9 deklic in 4 dečki starih 2-3 let. Radi pojemo, plešemo, poslušamo pravljice, se igramo in ustvarjamo. Veselimo se novih dogodivščin, zato nam v vrtcu nikoli ni dolgčas. Oddelek vodita vzgojiteljici Špela Sojč in Maja Porta, občasno pa se nam pridruži tudi Tanja Dević.


Piščančki

Skupina Piščančki smo homogena starostna skupina od dveh do treh let, družimo se 9 deklic in 4 dečki. Smo nadobudni in nasmejani ter z veseljem raziskujemo našo igralnico, se igramo sami ali s prijatelji, pojemo pesmi in se igramo zunaj. V letošnjem letu se veselimo raziskovanja okolice vrtca, spoznavanja drugih otrok in starejših obiskovalcev, odpravili pa se bomo tudi  po mestu in na malo daljše izlete.


Lisičke

V skupini Lisičke nas je 14 živahnih, vedoželjnih in radovednih otrok, starih od 2 do 3 leta. V vrtcu se imamo lepo, radi pojemo, plešemo, se razgibavamo, igramo in sprehajamo v naravi. Za naše dobro počutje, ustvarjalno okolje in vse male a pogumne podvige pa prijazno poskrbita vzgojiteljici Sabina in Petra.


Račke

Smo najmlajši otroci v našem vrtcu. Stari smo komaj leto dni, vendar se že pridno kobacamo in odkrivamo skrivnosti življenja v vrtcu. Nad velikimi koraki majhnih ljudi pa budno bdita vzgojiteljici Mojca in Barbara ter skrbita, da se počutimo varno in razigrano.


Polžki

Le kam se polžku mudi, le kam le kam tako hiti…v vrtec kjer smo polžki doma in kjer nas Erika in Damijana čakata. To smo mi, trinajst nadobudnih, radovednih in včasih tudi malo nagajivih otrok, starih od 1 do 2 let.


Slončki

Če boste okrog našega vrtca zagledali škratke, vam jo je domišljija pošteno zagodla. Že res, da smo še majhni, se radi potepamo, ustvarjamo in plešemo, smo nagajivi, igrivi in delavni, a škratkom nismo prav nič podobni. Smo leto do dve stari otroci iz skupine Slončki, sedem dečkov in sedem deklic. Za nas skrbita in nas kaj novega naučita vzg. Petra Primc ter Kelly Bubnič.


Sovice

Smo skupina Sovice,

ki jo sestavlja 11 deklic in 9 dečkov,

stari smo štiri do pet let.

Pojemo, plešemo, rajamo veselo,

raziskujemo, se potepamo in ustvarjamo.

Da je v vrtcu lepo, da so dnevi zanimivi,

polni presenečenj in veselja,

skrbita vzgojiteljici Andreja in Ana.


Pingvini

V skupini Pingvinčki vzgojiteljici Jani in Milojki družbo dela 19 živahnih otrok, ki najraje čas preživljajo v naravi, strižejo in rišejo ter telovadijo.

V letošnjem letu bodo več pozornosti namenili gozdni pedagogiki, plesnim dejavnostim, masažam in projektu Turistični koraki.


Želve

Kam se želvica je skrila?

Kam le kam je spet odšla?

Hitro v naš je vrtec odhitela,

kjer otroke bo pričakala.

Skupaj jih je 19; starih od 2 do 4 leta.

Vsi so radovedni in igrivi,

da še naprej ostali bi veseli

in se z vzgojiteljicama Nives in Tjašo lepo imeli.


Mravljice

Tam na lepem gričku,

kjer vrtec naš stoji,

 se v skupini naši

 osemnajst otrok lovi.

Besede dolgčas ne poznamo,

 ker skupaj ustvarjamo, plešemo,

 telovadimo in se igramo.

Vzgojiteljici Sabina In Marjanca

se trudiva, da se otroci vsak dan

 z veseljem vračajo v vrtec.


Krtki

V skupini KRTKI je 20 veselih, živahnih in radovednih otrok. Ravno prav nas je, 10 deklic in 10 dečkov, ter ena Cilka in ena Doris. Najbolj všeč nam je igra in gibanje v naravi. Radi tudi kakšno zapojemo in skupaj zaplešemo. Zelo pomembno pa se nam zdi, da si med seboj pomagamo, rečemo prosim, oprosti in hvala. Najboljše pa je to, da smo vsi prijatelji.


Muce

Skupino muce obiskuje 20 otrok. Za dobro počutje, vzgojo in odkrivanje novih znanj ter spretnosti skrbita vzgojiteljici Mateja in Ana. Zelo radi plešemo, pojemo, poslušamo zgodbe, ustvarjamo, telovadimo in se igramo v naši igralnici ali na terasi vrtca. Najbolj všeč nam je igra in gibanje v gozdičku za vrtcem. Imamo se radi in si med seboj pomagamo.


Veverice

Veveričke smo mi,

19 nas je, ko smo vsi.

Letos najstarejši smo postali,

a še vedno bomo se igrali.

Pogumno gremo mi naprej,

ob tem si z Vesno, Tino in Martino vriskamo “JUHEJ”.


Ovčke

1, 2, 3 v šolo se nam mudi, pa vseeno še eno leto v ovčkah bomo vsi.

Kaj čaka nas to šolsko leto še ne vemo mi,

zagotovo pa se bomo noro zabavali.

Risali, pisali in veliko se igrali,

v šotoru tudi mogoče kdaj prespali.

Naše šolsko leto se prehito bo končalo

in s pesmijo na zaključku nas v počitnice popeljalo.

 Za nas bodo skrbele vzgojiteljice Anija, Tereza, Ana in Sara


Levčki

V oddelek Levčki je vključenih 18 otrok. Stari so od štiri do šest let. Z njimi sta vzgojiteljici Tamara Vičič in Metka Baša ter spremljevalki Urška Samsa in Ana Klarić Jagodnik. Radi spoznavajo razne poklice in se vživljajo v njihova opravila. Odhajajo v gozd in opazujejo spremembe v naravi, ki jih slikajo…

Dostopnost